Търсене в този блог

събота, 27 февруари 2010 г.

Най-големия басейн в света


Най-големия плувен басейн в света се намира в Чили. Разположен на 100 км западно от Сантяго в курорта Сан Алфонсо дел Мар (San Alfonso del Mar resort), басейна се простира на дължина от 1 км, с площ от 8 хектара.

петък, 26 февруари 2010 г.

Улични 3D илюзии

Невероятни триизмерни улични рисунки, които са дело на супер талантливи художници. Рисунките изглеждат толкова реалистично, че за момент може да ги помислите за истински.

Гледка от високо

Вдъхновен от документален филм за сателитни снимки от Google Earth, британския тийнейджър Rory McInnes реши да открои имението на родителите си. За тази цел той изрисува огромен фалос върху плоския покрив на семейната къща. Въпреки огромните си размери (60 фута) рисунката била забелязана чак след една година от пилот на хеликоптер, който летял над град Беркшир, Англия.

понеделник, 8 февруари 2010 г.

Креативни чайници за забавно утро

Пиенето на чай е ежедневен ритуал в Обединеното кралство. Ако и при вас това се е превърнало в ритуал разгледайте тази колекция от снимки на изключително необичайни и творчески чайници, които ще ви заредят с много настроение и ще направят вашето утро забавно.

неделя, 7 февруари 2010 г.

Различни приложения на контейнера за боклук

Ето някои идеи за това как може да използвате контейнера за боклук, ако изхвърлянето на отпадаци престане да бъде такъв голям проблем. Аз все пак ви съветвам да използвате контейнерите за тяхното първоначално предназначение.

четвъртък, 4 февруари 2010 г.

Ferrari F1 създадено от дрехи


В един от фирмените магазини на PUMA бе създаден болид Ferrari Formula 1 в реален размер, като за целта са използвани единствено дрехи, шапки, обувки и чанти с логото на PUMA и Ferrari.

Животински смях

Колекция от забавни снимки на животни.

Food Art

Някои от тези страхотни и оригинални творения, които ще видите са от Saxton Freymann.

вторник, 2 февруари 2010 г.

Tiger бодипейнт


Човекът, който стои зад това невероятно произведение на изкуството е Крейг Трейси, американски художник от Ню Орлиънс. Трейси е първият човек, който отвори художествена галерия посветена на боди арта.